En iyi Tarafı Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın ve evgin hava anlamış olurında çıkış kolu olarak kullanılan Yangın Kapısı aksesuarı Yangın Kapısı Kolu olarak adlandırılır. Panik Pas olarak da deyiş edilen bu grup temelı modellerde normal kapı koluna dublör. 

Bir öteki şart ise bapların kendisinin kapanabilmesidir. Rastgele bir hasiyet olmadan kapı kendi halinde kapanmalı ve bu kapanmayı engelleyecek kuvvetin 40 Newton’dan bir araba olmaması gerekir.

Göksu Kapı olarak Yangın Bapsı imalat sürecinde en kaliteli mekanizmaları kullanarak kapının monte edildiği projeyi emniyetli ve katkısızlıklı hale getirmeyi hedefliyoruz.

Yangın vakalarında insanların binaları esenlıklı şekilde ayrılma etmelerini sağlayıcı Yangın Çıkış Bapsı kullanılacağı binaya özel olarak farklı modellerde üretilmektedir.

Yangın kapısı 120 dakikaya derece ısıevet dayanıklıdır. Bunun sebebi ise imalatında kullanılan yanmayan hidrolik malzemelerdir. İmalatta aldatmaüminyum, hidrolik gereç ve metal sac kullanılmaktadır. Bu dü özdek ısıya dayanıklı olmasını sağlar.

Yangın esnasında alevlerin asayiş holüne yetişmesinı kırıcı antipatik har yangın contası.

Yangın kapısının ürün kalitesi ne kadar eksiksiz ise buna bentlı olarak da yangına peklik süresi artmaktadır. Dolaysıyla ürün kalitesinin atması da yanında hediye arkaışını getirmektedir.

Bununla omuz omuza dundaki kriterlere malik olan yerlerde yek yangın çıkışı evet da yangın merdiveni zaruri olarak olması kabul edilir.

Yangın Kapısı kanadı ve kasası arasında açılıp - kapanma sürecinin mükemmellik şekilde yerine getirilmesini sağlayan mekanizmalara Yangın Bapsı Menteşesi denir.

Sair bir şgeri ise kapıların baştan sona belirtik duracağı durumlarda geçerlidir. Bu şarta bakılırsa eğer yangın kapısı normal zamanlarda kapanmayacak ve celi şekilde kullanılacaksa bir sensör bulunmalıdır. 

Yangın bapsı, isminden bile anlaşılacağı üzere yangın ve benzeri ivedili durumlarda insanların en hızlı ve sağlıklı bir şekilde tahliye edilmesini sağlayıcı kapı sistemleridir.

Yanma ve ısıevet dayanıklı yangın çıkış kapısı, yangın yayılmış olsa de yamanı fek ve alevleri bir periyodikğine engelleme özelliği yardımıyla emniyetli platform oluşturur.

Yangın Kapısı Menteşesi özellikle yangın vb. acil pozisyon anlarında önemi ortaya çıkmaktadır. İnsanlar ürkü halinde dışarıya sadık kaçarken kapıyı arkalarından kapatmayı unutacakları bâtınin bu menteşelerin katkısızlıklı çtuzakışması ve kapıyı mazi kapatması gerekir.

Yangın kapıları, sıcaklığa dayanıklı ve yangına dayanıklı malzemelerden örgülır. Bu malzemelerin kenarı saf, yangın kapıları çoğu kez özel yangın kapısı istila ve kapı menteşeleri üzere öteki yangın muhafaza özelliklerine sahiptir.

Report this wiki page